17 Temmuz 2016 Pazar

Herşey Dahil Tatiller









Herşey dahil tatil sevmeyen bir eşim var benim. Açık büfeden yemek istemeyen, kalabalıkta yemek seçmeyen.
Hele sıra varsa bitti o yemek işi.
Bense Sarp için tatil köylerinin ne kadar uygun olduğunu kaliteli seçersen kalmış yemek riskini aza indirdiğini, keyifli bir tatil olduğunu anlatır dururum.
Sonunda yine de ilk deneyim olarak kalabalık olmasın dedik ve Mayıs ayında arkadaşlarımızla gitmeye  karar verdik - bu arada onlar da bu konsepte pek hoş bakmazdı.
Ets'nin kendi otellerinden Voyage Sorgun'du seçimimiz. Side'de, denizi harika değil ama olsun dedik.
Biz Bungalow tipi odalarda kaldık - çocuk olunca bahçe tipi odalar tercihim.
2015 yılında yenilenmiş olan Voyage Sorgun odalarını çok şık dekore etmiş, herşey olması gerektiği gibi, tertemiz ve yeterli.
Çocuklar için dümdüz yeşillikleri, kumun üzerinde oyun parkları, gece 12'ye kadar kids klub'ları var.
Gece şovlarıda yemek sonrası izlemeye değer. Sarp bayildı sadece onlar için bile tekrar gidilir.
Yemek konusuna gelince Cem'i oldukça memnun eden A-la Carte restoranları var tatil köyünün.Bu restoranlarda fiyata dahil sadece Steak restorandı vardı kişi başı 10 euro'ydu sanırım ama vaktimiz kalmadı deneyemedik, Ekimde inşallah😂 Biz Türk restoranı, Çin ve Rum restoranlarını denedik. Hepsi ayrı lezzetliydi. Ama benim favorim Rum oldu, Antalya'damı yoksa Yunan adasında mı tatildesin belli değil.
Her misafirin 1 defa yararlanabileceği Köy kahvaltısının çesit ve lezzetini de unutmamak lazım.
Bu arada alkollü içecekler çeşit konusunda bazı barları geçmis durumda. Servis harika, personel belli mutlu. İşlerini sevince hizmette iyi oluyor tabii.
Bu arada ayy ben binmem dedikten 5dk sonra su kaydırağının tepesinden bizim gibi el sallayacağınıza da eminim. Yorulursanız tazecik açma gözleme yer, yanında da buz gibi ayran yada Bira ile dinlenirsiniz.

Akşam üzeri açılan Lunepark'ta, - evet güzel bir Lunepark var tatil köyünün içinde -çocuklar için her oyuncak var ama asıl güzel yanı dönme dolap'ta sizde çocuğunuzla eğlenebilirsiniz.
Daha anlatmadığım bir sürü artısı var Voyage'da tatil yapmanın, Ekimde bir Mohito söyler kalanını anlatırım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder