19 Nisan 2013 Cuma

Sushico

Bazı mekanlar gitmediğin zaman özlenir ya hani, bende uzun zamandır gitmediğim Sushico'yu çok özlemişim.
Dün akşam iş çıkışı gittiğimiz Sushico'da bu özlemden olsa gerek yemediğimiz şey kalmadı ki hatta bazılarının fotoğraflarını çekmeyi bile unuttum :)
Lezzeti her zamanki gibi çok güzeldi, porsiyonlar yeterli ve doyurucuydu ancak servis elemanlarının sayısı eskisine göre az geldi bana.
Yediğimiz King Sushi tabağı inanılmaz lezzetliydi, yanındaki kızarmış çin mantısı ve acı sosuda süper birer başlangıç oldu.
Başlangıçlardan hemen sonra gelen sebzeli noodle çok lezzetliydi ve 1 tanesi yeterli geldi bize, Sarp elleriyle yedi,düşünün lezzeti :)
Ana yemeklerde sarımsaklı Dana eti ve Tai usulü acılı fıstıklı  tavuk yemeği seçimlerimizde bizi yanıltmadı ve damağımızda çok güzel tatlar bıraktı.

Eee bu kadar yedik tatlı yemeden olmaz dedik ve kızarmış dondurma sipariş ettik, dondurması çok lezzetliydi ama asıl dış kaplaması tek kelimeyle harikaydı.

Tüm bu güzel yemeğimize eşlik eden şarap bildiğimiz Kayra kalecik karası oldu.

Fiyatlar kesinlikle ucuz olmamakla birlikte ( 2 kişi 209 Tl geldi hesap ), lezzet için gidilebilir...



2 yorum:

  1. Kusura bakmayın fakat sushico daki yemekleri ve sushileri beğenen,öven ve tavsiye eden bir insan bence ya hayatında sushi yememiştir ya da gerçekten sushinin ne demek olduğunu bilmiyordur. Kusuruma bakmayın diğer yemekler için söylediklerinize hiçbirşey demem, diyemem çünkü lezzet ve tat farklı farklı olabiliyor fakat japon mutfağındaki yemekler çözümü formüllere dayalı problemlere benzediği için ya iyidir ya da kötüdür. Ben ce siz sushiyi bir vaktiniz olursa BC Canada'da yiyin derim, sonra buraya geldiğinizde sushinin s'sini göremeyip evde siz de benim gibi kendiniz yapmaya başlayacaksınız. İyi günler dilerim

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    inşallah bir ara tavsiyenize uyar ve yerim ve o zaman onun hakkında yorum yapabilirim.
    İyi günler ve teşekkürler :)

    YanıtlaSil